English

Festival 2017

De Zeister Muziekdagen 2016 haalden met 92% de hoogste zaalbezetting van de laatste tien jaar. Dank daarvoor aan alle bezoekers, Vrienden en sponsors die dit mogelijk hebben gemaakt. We hopen u allemaal dit jaar weer te zien!

Oude bekenden keren terug

Artemis Quartett - Foto: Felix BroedeDe Zeister Muziekdagen 2017 vinden plaats van 12 t/m 26 augustus 2017. Artistiek leider Alexander Pavlovsky is in gesprek met een aantal ensembles die trouwe bezoekers kennen van voorgaande festivals: Lucas & Arthur Jussen, Cuarteto Quiroga, Cuarteto Casals en het Artemis Quartett. En natuurlijk komt er ook weer een verrassende invulling van het gratis Familieconcert. In maart 2017 vindt u het volledige concertprogramma op deze site. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de Zeister Muziekdagen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Masterclasses

Jonge musici en studenten komen uit alle windstreken naar Nederland om les te krijgen van de beroemde musici die optreden tijdens het festival. Met 36 deelnemers verdeeld over tien ensembles hebben de masterclasses van 2016 het festivalrecord gebroken. Ook in 2017 zijn de masterclasses gratis toegankelijk voor publiek.